UtvärderingFilmer


Bild från lägret

Nu är sommarkursen 2023 avslutad! Kronobergs Suzukiförening tackar alla som varit med under kursen!

Kronobergs Suzukiförening har tagit på sig uppdraget att tillsammans med SSZ arrangera kursen med Anna-Carin Sundén som pedagogisk ledare. Vi ser med glädje fram emot att få göra ett riktigt roligt och inspirerande läger för alla barn, ungdomar, föräldrar och pedagoger. Du finner all information kring lägret på denna sida och det är även här du anmäler dig! Vi kommer att uppdatera hemsidan allteftersom.

Kursdatum 26/6-30/6 2023, Södra Vätterbygdens folkhögskola

Kursen vänder sig till fiol-, altfiol- och celloelever från bok 1 till bok 8. Vi erbjuder härligt gruppspel på alla nivåer, orkesterspel för de som spelat några år och läser noter, ev. kammarmusik för äldre elever, föräldraspel, inspirerande föräldrasamtal, samt avslutningskonsert i Per Brahe gymnasiets aula.

Bild från lägret

I år gör vi en extra satsning på cello och har TRE cellopedagoger med i lärar-teamet. Vi har även valt att rikta kursen till elever som minst har spelat alla blinkor i bok 1 och uppåt. Med detta hoppas vi kunna erbjuda fler elever som spelat i några år att få komma till Jönköping och uppleva den stora spelgemenskapen. Vi uppmuntrar alla lokalföreningar att ordna egna härliga läger för de allra minsta.

Vi lägger stort fokus på social samvaro och kommer att erbjuda många olika aktiviteter för olika åldrar, pyssel, fysisk aktivitet, tonårshäng och naturligtvis Fun Night!

Bild från lägret

 

Kronobergs suzukiföreningSvenska Suzukiförbundet