Hej!

I sommar är det vi i Göteborgs Suzukiförening som tar över stafettpinnen att ihop med Svenska Suzukiförbundet arrangera det Nationella Stråklägret i Jönköping. Pedagogiskt ansvariga är Jessica Greenberg och Jonas Palm. 

På denna sida finner du all information kring lägret och hur du anmäler dig. Hemsidan uppdateras allteftersom.
Kursdatum är 24/6-28/6 2024 och lägret hålls i vanlig ordning i Södra Vätterbygdens folkhögskola i Jönköping.
Kursen vänder sig till fiol-, viola- och celloelever från pre-twinkle (före Blinka) upp till bok 8. Vi erbjuder gruppspel på alla nivåer samt orkesterspel från cirka bok 3 och uppåt (beroende på instrument). Mer avancerade elever samlar vi i en kammarorkester. För de yngre åldrarna kommer vi erbjuda kör och rytmik. Därtill blir det förstås även ”näring”/påfyllning för Er, kära föräldrar, i form av föräldraspel och inspirerande föräldrasamtal, vilket vi hoppas att ni deltar i. Veckan avslutas med en bejublad avslutningskonsert!

Vi fortsätter att satsa på att få med många altfiol och celloelever. Därför har vi valt att behålla följande prioritering på lägret vid antagning:

1. Cello & altfiolelever

2. Barn till undervisande lärare på kursen

3. Barn till funktionärer i Göteborgs Suzukiföreing

4. Syskonförtur

5. Möjlighet att skapa jämna grupper

Anmälan till lägret görs här på www.suzukilager.se och är öppen fram till och med 15e mars. 

Vi lägger fokus på konsertvana genom mindre konserter under veckans gång samt social samvaro. Vi kommer ha gemensam grillning med folkmusik och buskspel. Det kommer finnas ett rum för tonåringar där vi uppmuntrar dem att ta med sig sådant de själva tycker är roligt. Självklart kommer vi ha Fun Night sista kvällen och våra elever har redan börjat smida planer för det. Ni kan gärna anmäla era bidrag på plats. 

Vi ser mycket fram emot att ihop med alla barn, ungdomar, föräldrar och lärare skapa ett roligt och inspirerande läger i sommar! Varmt välkomna med er anmälan!

Med vänlig hälsning,

Göteborgs Suzukiförening genom pedagogiskt ansvariga

Jonas & Jessica

Logga