Dubbelrum har plats för maximalt 4 personer. Två enkelsängar finns i dessa rum men är man fler än 2 måste man ta med madrass/resesäng samt täcke och kudde för den eller de två extra som bor där.

Enkelrum har plats för maximalt 3 personer. En enkelsäng finns men är man fler än en person måste man ta med madrass/resesäng samt täcke och kudde för den eller de två extra som bor där.

Städning ingår för alla rum men man ansvarar själv för att ta ut sopor när man lämnar rummet på fredagen.

Nedan finns 4 olika rumskategorier att välja mellan, med olika priser. Då det är ganska få rum med högre standard kan vi behöva lotta  bland de som väljer samma kategori så att vissa istället tilldelas  en enklare rumskategori (med lägre pris).

  • Dubbelrum med något högre standard och toa och dusch på alla rum (finns i byggnaderna som heter Parkudden och Bergsgården). Här ingår sängkläder och handduk för två personer. Pris per rum för hela lägret (2 645 kr)
  • Enkelrum med något högre standard och toa och dusch på alla rum (finns i byggnaderna som heter Parkudden och Bergsgården). Här ingår sängkläder och handduk för en person. Pris per rum för hela lägret (2 370 kr)
  • Dubbelrum med något enklare standard. De flesta rum, men inte alla, har toalett. Många rum har också dusch. Annars finns detta i  korridoren.  Här ingår inte sängkläder och handduk. Detta måste alltså tas med. Kan dock hyras för 150 kr per person. Pris per rum för hela lägret (1 680 kr)
  • Enkelrum med något enklare standard. De flesta rum, men inte alla, har toalett. Många rum har också dusch. Annars finns detta i  korridoren.  Här ingår inte sängkläder och handduk. Detta måste alltså tas med. Kan också hyras för 150 kr per person. Pris per rum för hela lägret (1 540 kr)